About Me

My photo
You just know my name, not my game xD I post about my life, make up, fashion because they are my passions ^.^

05 February 2011

Shawl Tutorial Inspired By Yuna :)

Assalammualaikummm~

Eleyhh, vlog sebelum cakap kalau de request baru i buat tutorial. Tapi tak apalah, semalam pun i tarakk kerja nak buat. I'm feel so free nak share tutorial niyh with you girls ! :)



Macam tajuk entry niyh, yeahh, Yuna memang inspirasi i kalau fashion shawl bagai niyh (boleyh refer entry niyh). So no wonderlah tutorial niyh inspired by her look :) Soryy again kalau tak jelas sebab i recorded this vid via phone :)






*Like this entry fer one breathe on the first sentence i said ! LoL
*shawl putih tu tak ada kne mengena cuma i nak cover leher je sebab baju low collar Hehe :)
*other tutorial? request, kay? Kalau i tahu i'll share with you.
*ingat pesan ibu, jangan lokek ilmu. sharing is loving. i love you so i shared it with you :)

12 comments:

  1. tapi kan.suara perlahan.kurg dgr :(

    ReplyDelete
  2. nice nice ! but sadly sye ta pakai seledang :(

    like i said b4, suara akak comel sgt !!! XD

    ReplyDelete
  3. @Kepochicomel :) glad u like it ! a'ahhh, sebab i recorded guna phone so tak jelasss :( so x per, next time i kasi kuat itu swre kayy hehe :)

    @Amyzana Hehe Tak pakai shawl tp boleyh cuba, kan? Hehe thanks again sweety <3

    ReplyDelete
  4. huhu.. dy da msk ytube la .. haha.. cute nye akak.. haha

    ReplyDelete
  5. @Bot Hehe :) video poyo jer kodd :) wahh wahh, u puji i ker deq? Terima kasihhh !!!

    ReplyDelete
  6. aq bkan puji la,, aq perli.. haha

    ReplyDelete
  7. @Bot Ouhh salahh lahh niyh eh ? kurang asam ! haha

    ReplyDelete
  8. haha.. ala, mmg cute pon,, juz ta sggup nk ckp..

    ReplyDelete
  9. @Bot Hehe tak yahh cakap, type jelarrr :)

    ReplyDelete