About Me

My photo
You just know my name, not my game xD I post about my life, make up, fashion because they are my passions ^.^

29 December 2010

Bukan Yuna.

Assalammualaikummm~

Bagi korg tengok gambar dulu. Pastu baru baca aku membebel kayy HAHA












Aku pun tak paham. Kenapalah dorg cakap muka aku macam Yuna. Jauh beza seyh. Sebab aku pakai shawl ke? Kalau pakai shawl je bajet Yuna lah ye? Memanglah aku adore dia tapi tapi tak adalah aku nak tiru dia ke hapa ke. Org cakap aku sama macam dia, tipulah kalau aku cakap aku tak bangga (kantoi semua haiyoo), bangga la seyh, org ingat aku sebab dorg ingat aku klon Yuna. Klon menglon. Sory uhh Bukan akulah weyh.

Eh DD, marah ker?

Bukan marah. Niy kira macam sesi luah perasaanlah kan. Apa ntah petang petang yg sejuk aman damai macam niy aku nak membebel. Malas sebenarnya. Baik aku tengok cerita korea Secret Garden channel 393 dgn adik aku sambil makan kueh bahulu lagi best kod. Kenyang perut suka hati :) Ahhh tak pun join adik aku tengok serita korea yg Playful Kiss tu, ada Ji Hoo. Hehe :)

So, korg buatlah kesimpulan sendiri. Sama ke aku dgn Yuna tu? Sama ke? Beza betul aku tengok.



Kantoi pulak aku buat typo lagu Yuna. Lagu dia memang tengah meletup masa tu. Ala, diampunkan boleh? Hehe


Ouh Sis Yuna. You're So Awesome & Amazing ! :)



Apa? DD perasan? Niy org cakaplah weyh. Bukan aku yg bagak perasan syok sendiri.
Aku mintak maaf kalau ada yg terguris tercoret hatinya, aku cuba bagi itu perasaan kasi keluar jugakk :)

Ahhh apa kata korg bagi tahu aku apa yg sama? Sama ker? Ada ke yg sama? kalau beran cakaplahh HAHA jk jk

*i'm just wondering why :)

16 comments:

  1. ada la sikit rupa yuna.. sekali pandang la..

    ReplyDelete
  2. sumpah same!!
    mesti suare pun same en?
    hik. hik. :)

    ReplyDelete
  3. @Wahida Yeker? Dalam gambar je kod? :)

    ReplyDelete
  4. @Cik PupuRara Awww I love your name ! hehe
    Sama ker? Tak lahh, suara i x sedap macam Yuna hehe <3

    ReplyDelete
  5. Aaaaaaa seyes! ada iras! bertuah!! haha <3

    ReplyDelete
  6. waaahh.....seyes ok..
    ade same la...terutama gmbr yg muke msam 2..hehe.
    comel deyh.

    ReplyDelete
  7. wah!!samalah!!serius!!
    adik yuna ea..hahaha

    ReplyDelete
  8. wey dd dlm pic ni nampak sme r..haha

    ReplyDelete
  9. @Puteri :) Haha gambar muka masam. gambar lama :)

    ReplyDelete
  10. @Hakim Ahh, Tengok tuu, cakap lagi org macam Yuna. hehe :)

    ReplyDelete
  11. eh ada iras lah! comellll... btw salam kenal, i folo u...

    ReplyDelete
  12. @Hanis Yeker? huhu Salam kenal jugakk :)

    ReplyDelete