About Me

My photo
You just know my name, not my game xD I post about my life, make up, fashion because they are my passions ^.^

30 March 2012

Baru.


Assalammualaikummm~

Yeah mann, link baru, template baru, layout baru, warna baru, header jer tak buat lagi, ahakss!


Telah terdetik dalam hati aku pada suatu hari yang aku nak tukar link blog aku niyh hah. Sebelum ini blog aku known as percikanmerahjambu.bp.com tapi dah tukar kepada fadylala.bp.com. Senang nak ingat, hehe. Setelah lebih tiga tahun aku guna percikanmerahjambu as the link of my blog, then semalam semalam aku tukar link blog niyh. So, lepak kat siniyh jer tau, tak payah pergi percikanmerahjambu ker hapa kejadahh :D


Kenapa ‘fadylala’? Sebab nama aku tu, Fadhilla. Aku commercial kan nama aku jadi Fadyla. Sebab kawan kawan aku kalau eja nama aku jadi ‘Dyla’. So, aku tambah jer ‘Fa’ kat depan. Jadi arh Fadyla = Fadhilla. Kenapa ada ‘la’ kat belakang. Alkisah, kalau korang tahu, Justin Bieber ada lagu dengan Boyz II Men tajuk dia ‘Fa La La’ Instead of nyanyi ‘Fa la la la la~’, aku selalu tukar lirik tu jadi ‘Fa dy la la la~’. Hehe Cenggitu lah alkisahnya. So, kalau korang nak type link blog aku, jangan lupa nyanyi dulu, hehe


Aku pilih warna pastel, warna yang lembut lembut gittew, sebab aku rasa macam nyaman jer kalau pandang warna warna cengginy. So,  instead of aku pilih warna warna striking, macam pink terang, blend dengan kuning or whatever major loser, aku decided nak guna warna pastel jer. Tenang jer rasa, aceceyhh :D


Header tu aku tak edit lagi. Nanti nanti arh, aku edit bagi cantik awesome tertarik menarik menawan tertawan nanty header aku. Hehe >.<


Aku ada gossip pasal aktiviti mural aku kat sekolah. Nanti kita gossip okay? Hehe


Thanks for reading! ^.^

No comments:

Post a Comment