About Me

My photo
You just know my name, not my game xD I post about my life, make up, fashion because they are my passions ^.^

13 June 2010

Pink Award For Pink ADDICTED ! Yeayy !


Tangan gatal nak edit picture. Maka lahirlah award yg tak seberapa aku edit ni sbg tanda sokongan kpd org org yg minat dgn Pink. Tp ni utk PINK ADDICTED only uke. I repeat again, PINK ADDICTED ONLY. So, kpd siapa shj yg minat kat PINK kaler, bolehlah amek award ni (amek je, aku memang buat utk korg). Tqvm !
***************************************************************************


1. Sila link kpd org yg bg award ni kat kamu.

2. Nyatakan sebab sebab anda suka kaler Pink.

3. Sejak bila suka dgn kaler Pink?

4. Nyatakan 5 barang paling kamu syg yg b'kaler PINK.

5. Snap picture kamu dgn barang kamu yg kaler Pink itu (1 brg pun cukup, yg penting kaler PINK) *yg ni kalau tak nak buat pun tak pe, no biggie :X

6. Tagged kawan kawan kamu yg minat PINK jugak.
***************************************************************************

p/s ; kalau korg dah amek award ni, sila inform d CHATBOX yeah. tqvm ! Syglah korg :)


^Uke, dats oL.
^Pergi shopping beli baju kaler yellow *sbb baju kaler pink da byk sgt, hehe :)
^Mase buat award ni baju & seluar aku kaler pink *kebetulan.

24 comments:

  1. lawa weyy award kw..cayalah!

    ReplyDelete
  2. ngee~ yeah2, hehe *lompat tggi2 pale hantuk dinding, aaawwcchHH ! haha

    ReplyDelete
  3. Dilaa ,i amek tao award neh .thankss babe ;) love PINK forever <3

    ReplyDelete
  4. ok.. akak nak ambik.. sweet jer pink.. mekasih..

    ReplyDelete
  5. YADAM dah ambek award 2..
    jom terjah blog YADAM :-)

    http://sulianilife.blogspot.com/2010/06/award-pink-dari-angelika-fadhilla.html

    ReplyDelete
  6. sys udaa ; amek2, mmg utk u! hehe

    ReplyDelete
  7. sys mastura ; ur welkam :) uke2, no biggie :X

    ReplyDelete
  8. yadam ; uke2, da tgk daaa, :)

    ReplyDelete
  9. so special award nih ! dengan laptop pink lagi , perggh tergoda abes :D
    thanks btw dear (:

    ReplyDelete
  10. sys diLa ; ur welkam sys ! wheee~ kan2, i pun suke laptop pinkk uhh, hehe

    ReplyDelete
  11. tqvm !! ~ will posting later . ^^

    ReplyDelete
  12. dyra ; uke2 (:
    mier ; ur welkam sygs :)

    ReplyDelete
  13. cik angelika..ida dh ambik dh AWARD 2..mekacih tow...ida br je jinak22 dlm dunia blog nie..ehehhehe...nie link ida....nnti follow tow....
    heheheeh
    http://namaku-ida.blogspot.com/2010/06/pink-award-for-pink-addicted.html

    ReplyDelete
  14. idaa ; uke dear, ur welkam :)

    ReplyDelete
  15. Ika dah follow. Ika ambil award ni k? Thanks sebab bagi (www.duniarifqah.blogspot.com)

    ReplyDelete