About Me

My photo
You just know my name, not my game xD I post about my life, make up, fashion because they are my passions ^.^

07 June 2010

Kau yang telefon aku dulu, pastu kau tanya aku siapa? Kurg Ajar!

Aku menjadi sungguh bengang dgn situasi ini. Kalau kau dah telefon aku, sah sah kau kenal aku (kot). Aku tak kenal kau mungkin sebab aku tak save nombor kau atau kau dah tukar nombor lain pastu tak inform kat aku. Ni kau yg telefon tiba tiba tanya siapa aku. Aish!


^Ceritalah elok2 kau dapat nombor aku dari mana. Ingat aku senang senang nak bagi nombor telefon aku kat org sembarang?
^Kalau dah salah nombor minta maaf la at least kan. Jgn biadap sgt tiba tiba terus letak telefon.
^Kepada yg berkenaan ; terima kasih kerana membuat aku sakit hati. Yg amat!

2 comments:

  1. betul3.tak suka orang yg macam itu.hihi

    ReplyDelete
  2. ngee~ memang agak bengang dgn makhluk2 yg begini, hehe

    ReplyDelete