About Me

My photo
You just know my name, not my game xD I post about my life, make up, fashion because they are my passions ^.^

09 June 2010

Best tak ada Kembar ?




Tengok dorg ni. Muka lebih kurang. Kena tengok 2 3 kali baru kenal mana 1 akak, mana 1 abang, mana 1 adik. Korg ada kembar tak? Best tak ada kembar? Aku tak ada kembar. Keturunan aku yang ada kembar pak cik aku je. Tapi tu pun kembar sorg da meninggal. Lagi sorg hidup lagi. Bayangkanlah kalau diLa ada kembar. Hehe :)


Aku ada kembar lain mak lain bapak (cam mana tu?) Tak adalah. Aku ada kawan yg birthdate ktorg sama. Dia lahir pukul 9 malam lebih. Aku lahir pukul 10 malam lebih. Di hospital yg sama uke! (yg bestnya dia lelaki~~) Tapi tak samalah dgn kembar yg betul betul kembar. Tapi serius aku pun takkan rasa happy bila aku ada kembar. Almaklumlah, aku tak suke benda yg sama dgn org lain. Kalau dah muka kami sama, tak bestlah (tp kalau dpt kembar lelaki, sah sahlah muka kami tak sama, kan? uke kot, hehe)


Scarleet Johansson & her twin. Sweet, kan?

Yg bestnya lagi, kalau kembar tapi sebenarnya bukan kembar (eh?) tak, maksud aku, dorg adik beradik. Sorg lahir awal tahun, lg sorg lahir akhir tahun. Aku ada kawan yg abg dy lahir Januari 1985, akak dia pula lahir Disember 1985. Aku ingat dorg memang kembar. Bila tanya tanya rupanya dorg lahir tahun yg sama tapi lain tarikh. Hehe. Sweet jugakk macam tu :)

Kalau kembar perwatakannya sama tak apalah. tapi selalu aku tengok cerita cerita kat tv tu, selalu sorg baik, sorg jahat. Betul ke macam tu? (nama pun cerita diLa, aish!) Tapi aku kadang kadang teringin jugak nak ada kembar. Jalan sama sama. Kelirukan org. Hehe :) Best, kan?


^Aku baru dapat sepupu perempuan. Comel tau dia.
^Ibu ! diLa tak nak adik, tapi diLa nak abang, boleh tak? *hehe :)
^Suka kembar perempuan yg kecil lagi. Comel. Pakai baju sama <3

4 comments:

  1. haha adkh twin yg kw mksdkn ialah fahim???jwpn nye YE..haha

    ReplyDelete
  2. haha, saper lagi twin aku? aish!

    ReplyDelete
  3. hahaha..eh jp..hmm 1 bek 1 jaat??mcm mnusie ngn qarin nye...kmbr gx 2...haha

    ReplyDelete
  4. ngee, slalu dlm cerita anr cm tuu, sowg bek, sowg jht *aku baek, fahim jht, hahaha

    ReplyDelete